Felvételi tájékoztató szegedi és szarvasi szakokról - Kisteleken

A Gál Ferenc Főiskola április 27-én tartott felvételi tájékoztatót a kisteleki Árpád Fejedelem Katolikus Gimnázium és Szakközépiskolában a 11-12. évfolyamos diákoknak.

Főiskolánk képviselőit Tóth Gabriella igazgató asszony fogadta és köszöntötte. Dr. Horváth Gábor tanszékvezető mutatta be egyházi főiskolánk képzési, nevelési, tudományos életét. Kovács Katalin tanulmányi osztályvezető a szakokról - a szegediek mellett a szarvasi pedagógia és a mezőtúri agrár képzésekről - és a Főiskola saját szervezésű felvételijének követelményeiről, a nyári jelentkezési határidőről szólt. Pap Emese hittanár szakos hallgató a diákönkormányzatról, a hallgatói életről és a hallgatói juttatásokról tájékoztatta a jelenlévőket.

 A Főiskola szívesen tart másutt is tájékoztatót, várja elsősorban a Csongrád, Békés, Szolnok, Bács-Kiskun megye egyházi és állami középiskoláitól fogadókészségük visszajelzését, hiszen a végzősök mellett a 11. évfolyamosokkal is érdemes megismertetni a hitéleti alap- és osztatlan mesterképzési szakok júliusi és augusztusi külön felvételi eljárását, amit már az ősszel érdemes figyelembe venniük a továbbtanulási szándékok eldöntésekor. A Főiskola pedagógiai és agrár szakjaira pedig a központi felvételieljárásban lehet jelentkezni, amikre szintén érdemes tekintettel lenni.